OHRA

Per zorgverzekaar vindt u hier informatie over vergoedingen voor podotherapie in 2013. Dit overzicht is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Wij raden u aan, zeker in geval van onduidelijkheden, contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Aanvullend

Max. €50,- per jaar voor voetbehandeling bij reumatoïde artritis patiënten en bij patiënten met ernstige bloedvatproblemen in de benen.
Max. €50,- per jaar voor voetbehandelingen in andere gevallen.
Podotherapeutische zolen worden niet vergoed.

Extra aanvullend

Max. €100,- per jaar voor podotherapeutische zolen en hulpmiddelen voetbehandeling.
Max. €100,- per jaar voor voetbehandeling bij reumatoïde artritis patiënten en bij patiënten met ernstige bloedvatproblemen in de benen.
Max. €100,- per jaar voor voetbehandelingen in andere gevallen.

Uitgebreid

Max. €150,- per jaar voor podotherapeutische zolen en hulpmiddelen voetbehandeling. Max. €150,- per jaar voor voetbehandeling bij reumatoïde artritis patiënten en bij patiënten met ernstige bloedvatproblemen in de benen. Max. €150,- per jaar voor een voetbehandeling

Extra uitgebreid

Max. €150,- per jaar voor podotherapeutische zolen en hulpmiddelen voetbehandeling. Max. €150,- per jaar voor voetbehandeling bij reumatoïde artritis patiënten en bij patiënten met ernstige bloedvatproblemen in de benen. Max. €200,- per jaar voor voetbehandelingen in andere gevallen.

Uitgebreid vitaal

Max. €150,- per jaar voor podotherapeutische zolen en hulpmiddelen voetbehandeling. Max. €500,- per jaar voor voetbehandeling bij reumatoïde artritis patiënten en bij patiënten met ernstige bloedvatproblemen in de benen. Max. €200,- per jaar voor voetbehandelingen in andere gevallen.

AV Jongeren

Max. €50,- per jaar voor een voetbehandeling. Podotherapeutische zolen worden niet vergoed.

Contact informatie

Telefoonnummer: 026 - 400 40 40

Website van OHRA