Tarieven 2024

Een overzicht van onze actuele prijslijst

Prijslijst

Onze specialisten verplichten zich tot het handelen naar zijn of haar beste kunnen. Om de kwaliteit en de service te waarborgen zijn al onze podotherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en zijn we ook ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Op therapeutische hulpmiddelen kan geen garantie op het effect van deze hulpmiddelen gegeven worden. Onvoldoende resultaat van de behandeling geeft u in geen enkel geval recht op restitutie of vrijstelling van betaling. Aanpassingen van zolen/ortheses tijdens een controle afspraak, maximaal binnen 2 maanden na aflevering, vallen binnen de service en worden daarom niet in rekening gebracht.

De Factuur
De factuur ontvangt u via INFOMEDICS. U heeft de keuze deze te ontvangen via de post of digitaal per e-mail. Als u kiest voor digitaal per e-mail, dan is in de bijlage uw factuur gespecificeerd en in de e-mail ontvangt u een betaallink. De factuur kunt u declareren bij uw zorgverzekeraar, mits u in aanmerking komt voor vergoedingen uit uw aanvullend pakket.

Op welke manier u uw factuur wilt ontvangen, kunt u aangeven tijdens uw 1e afspraak.

Download HIER onze actuele prijslijst

073 6148814

Graafseweg 157
5213AD ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 09.00 - 17.00

E-mail uw vraag

vragen@podotherapiedenbosch.nl