Tarieven & betalingen

Zie hier onze prijslijst en hoe te betalen via de Infomedics portaal

Tarieven & Betalingen

Omdat wij geloven in volledige transparantie, hebben wij onze prijslijst gepubliceerd. Zo komt u nooit voor vervelende financiële verassingen te staan.

 Onze factuur ontvangt u via INFOMEDICS.
U heeft de keuze deze te ontvangen via de post of digitaal per e-mail. Als u kiest voor digitaal per e-mail, dan is in de bijlage uw factuur gespecificeerd en in de e-mail ontvangt u een betaallink. De factuur kunt u declareren bij uw zorgverzekeraar, mits u in aanmerking komt voor vergoedingen uit uw aanvullend pakket.

U kunt tijdens uw eerste afspraak aangeven op welke manier u uw factuur wilt ontvangen.

Vergoedingen
De podotherapeut wordt vanuit veel aanvullende verzekeringspakketten vergoed. Voor de hoogte van de vergoeding adviseren wij u te kijken in uw polis of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Kwaliteit
De podotherapeuten binnen onze organisatie zijn allen in het bezit van een HBO bachelor titel. Zij hebben een persoonlijke AGB-code, vallen onder artikel 34 van de wet BIG en zijn ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens voldoen zij aan alle eisen die de beroepsvereniging (de NVvP) stelt onder andere op het gebied van praktijkinrichting, manier van praktijkvoering en dossiervorming. Hiermee is de kwaliteit van de podotherapeuten te allen tijde gewaarborgd.

Op therapeutische hulpmiddelen kan geen garantie op het effect van deze hulpmiddelen gegeven worden. Onvoldoende resultaat van de behandeling geeft u in geen enkel geval recht op restitutie of vrijstelling van betaling. Aanpassingen van zolen/ortheses tijdens een controle afspraak, maximaal binnen 2 maanden na aflevering, vallen binnen de service en worden daarom niet in rekening gebracht.

073 6148814

Graafseweg 157
5213AD ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 09.00 - 17.00

E-mail uw vraag

vragen@podotherapiedenbosch.nl