Wie we zijn

Lees meer over het personeel van Podotherapie Den Bosch.

Wie we zijn

In 2000 werd de droom gestart door Saira om een eigen praktijk te vestigen aan de Graafseweg in Den Bosch. Na haar afstuderen aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven in 1999, heeft ze via diverse bij- en nascholingen ontdekt dat ze een speciale interesse heeft voor sporters, kinderen, Diabetes, Reuma en Parkinson.
Daardoor is ze op de hoogte van de laatste behandelmethoden en een all-round podotherapeut. Haar kracht ligt in het werken vanuit 1 locatie.

De locatie beschikt over 2 behandelruimtes, ingericht met een basisuitrusting en diverse meetapparatuur. Dat maakt het mogelijk om direct te behandelen en eventuele hulpmiddelen aan te meten. We beschikken op deze locatie ook over een werkplaats, dat maakt ons uniek in het leveren van maatwerk!

Saira Hassenmahomed is een all-round podotherapeut.
Na haar afstuderen aan de Fontys hogeschool te Eindhoven in 1999 heeft ze in loondienst gewerkt en in 2000 heeft ze haar eigen praktijk gestart.

Saira: “Naast het leveren van unieke service en het gebruikmaken van de nieuwste kennis en vaardigheden, is persoonlijke aandacht erg belangrijk voor ons”

073 6148814

Graafseweg 157
5213AD ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 09.00 - 17.00

E-mail uw vraag

vragen@podotherapiedenbosch.nl